Tábor

Nyári tábor


Megkönnyítjük a nyári szünetet a szülőknek, gyerekeknek pedig élménydús időtöltést biztosítunk!

Izgalmas és tartalmas lovastáborainkba és a nomád gyermeknapközikbe várjuk a gyerekeket Nomádiában!

 

2018 évi ajánlatunk


Nomád gyermeknapközi


Vegyes korosztályt várunk, szakképzett segítőkkel és a park adottságaival gyermeke a szabadban, jó környezetben tölti el az idejét. Ügyességi játékok, palánkvár, állatsimogató, madárház, szalmaugráló, tutajozás, népi játékok, élő csocsó, óriás rajzfal, mezítlábas ösvény tornapályával, történelmi útvesztő, óriás forgóhordó, 2 pályás 30 méter hosszú kötélcsúszda, kötélhinta gumilappal, kalandhajó stb.

 

 

Időpont:     2018. július 09-13

2018. július 23-27

2018. augusztus 13-17

Ára: 22.000 Ft/fő

Testvérkedvezmény: 2.000 Ft /testvér

Több-turnus-kedvezmény: ha gyermeke több hetet tölt a nyáron Nomádiában, a második héttől minden hét árából 10% engedményt biztosítunk az eredeti részvételi díjhoz képest.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lovas tábor


Programjaink a lovak ápolása, mindennapjai és a velük kapcsolatos ismeretek körül zajlanak. A táborral hangsúlyosan az a célunk, hogy a nálunk lévő gyerekek a lovak közelében, jó hangulatban, egyéb táboros élményekkel is töltsék napjaikat. Táborunkban nem a folyamatos lovaglás a cél, mert tapasztalataink szerint a gyerekek jobban élvezik, ha változatos a program. A lovaglás mellett részt vesznek a lóápolás, lótartás munkálataiban is, emellett csapatjátékokon, ügyességi versenyeken, lovas kvízeken és kézműves foglalkozásokon is részt vesznek. A lovagláshoz megfelelő cipőt és nadrágot a gyerekek hozzanak magukkal, kobakot és minden más felszerelést biztosítunk.

 

Akik szeretnének lovagolni tanulni, vagy több lovaglásra vágynak, azoknak lovas oktatásunkat ajánljuk, 3 oktatónk áll erre a célra a tanulni vágyók rendelkezésre.

Időpontok: 2018. július 09-13 (Lehetőség szerint: 7-10 év)

                   2018. július 23-27 (Lehetőség szerint: 9-12 év)

         2018. augusztus 13-17 (vegyes korosztály)

Ára: 27.000 Ft/fő

Testvérkedvezmény: 2.000 Ft /testvér

Lovas táborunkban korlátozott a létszám, a helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük!

Több-turnus-kedvezmény: ha gyermeke több hetet tölt a nyáron Nomádiában, a második héttől minden hét árából 10% engedményt biztosítunk az eredeti részvételi díjhoz képest.

 

Általános információk a fenti programokhoz:


Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével lehetséges az azon található elérhetőségek valamelyikén.

Minden fenti programunkat megfelelő jelentkező létszám esetén indítjuk.

A tábori részvételi díjak befizetése a jelentkezés általunk történő írásos visszaigazolása után esedékes készpénzben vagy átutalással. A választott fizetési módot kérjük a jelentkezési lapon jelezni szíveskedjenek. A jelentkezés, az írásos visszaigazolását követően, a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

A részvételi díjak a fenti programok esetén napi háromszori étkezést tartalmaznak, különleges étrendi igényeket igyekszünk figyelembe venni, azokat kérjük előre, a jelentkezési lapon jelezni!

Fenti programjaink naponta 8:00 és 16:00 óra között tartjuk, azok nem bentlakásosak. Lehetőség van a gyermekeket előbb hozni és később vinni.

Fontos, hogy a gyerekek hozzanak magukkal bőrüknek megfelelő napvédelmi eszközöket (naptej, sapka), váltóruhát, kullancs elleni szert!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjük az általunk küldött visszaigazolás hiányában ne utaljanak részvételi díjat.

Minden fenti programunkat megfelelő jelentkező létszám esetén indítjuk.