Amire választ várnak

 

„Tanum legyen a Föld, az éj s a tenger,

a sok madár, a Hold s minden ember,

Neked adom a szívemet, senki másnak,

mellé pedig az életem ráadásnak „  

(Johann Wolfgang von Goethe)


A Megrendelő által szervezett esküvő helyszínét és vendéglátását a megbízott cég biztosítja a Nomádia Rendezvényparkban 100 főtől:

Megbízott: Baumidex Kft. /Nomádia Park, 8400 Ajka, Ipari Park Északi Szektor 3/1. Telefonszám: +36 30 409 1315, +36 70 930 3464, Email: nomadiapark@gmail.com , Bolláné Pék Bernadett, parkvezető

 

Rendezvényterem bérleti díj: 1.200 Ft/fő. Táltos terem bérleti díj: 60.000 Ft

         90 fő és alatta fix 150.000 Ft

Gyermekkedvezmény: 0-3 éves korig ingyenes

Az étteremben körasztalos és fésűasztalos elrendezést tudunk biztosítani, létszámtól függően megbeszélés szerint. Az asztalokra fehér terítő kerül. A pár kívánságára az étterem világításához tartozik a ledvilágítás, ami a kiválasztott színre állítva nagyban hozzájárul az esküvő díszítéséhez és hangulatához.

 

Asztalméretek: Körasztal (8-9fős) átmérő: 160 cm, Fésűasztal (6 fős) 180x80 cm

 

A termet dekorálni az esküvőt megelőző napon (amennyiben azon a napon nincs rendezvényünk) vagy aznap reggel akár 8 órától délután 16 óráig (max 17 óráig) lehet.

Csak előzetes egyeztetés alapján kezdhető a terem díszítése.

 

A megrendelő teljes anyagi felelősséggel tartozik a helyszín használata során, a rendezvény időtartama alatt ő és a vendégei által okozott károkért.

Tájékoztatásul írjuk, hogy tűzijáték megrendezésére tekintettel az állatokra gyakorolt negatív hatás és a gyúlékony anyagok közelsége miatt kivételes esetben van lehetőség.     

 

Süteményt és tortát is be lehet hozni, kérjük a sütemények legyenek felszeletelve és az esküvő napján (megbeszélés esetén előtte nap) juttassák el hozzánk. Kérjük a sütemények előre dobozolását, így a rendezvény alatt a mi segítségünkkel könnyen lehet a távozó vendégeknek adni. Mi a be nem dobozolt süteményeket megfelelően tároljuk és a vacsora után a megbeszéltek szerint vegyesen tányérokra rakva az asztalokra szolgáljuk fel.

 

Az esküvő napján a park egész területén tartózkodhatnak látogatók, a külön álló „Táltos teremben” és a „Lovas kiülőben más csoport is kaphat helyet.  Kérjük megértésüket. Gondoskodunk arról, hogy semmi ne zavarja rendezvényt.

 

Abban az esetben, ha pár az egész parkot kizárólagosan szeretné használni vagy úgy kívánja, hogy senki ne tartózkodjon akár a parkban vagy a Táltos teremben, parkbérleti ill. terembérleti díjat kell fizetni.

 

Ingyenes kivilágított parkolót biztosítunk, ahol kb. 40 autó kap helyet és további parkolási lehetőség is van a park területén.

 

Igény esetén projektort és vetítővásznat tudunk biztosítani. (10.000 Ft/alkalom)


A lakodalom ideje alatt éttermünkben egy külön termet alakítottunk ki gyermekek részére, hiszen célunk, hogy az Ifjú Pár ifjú vendégei számára is olyan környezetet teremtsünk, amely kényelmes és nyugodt szórakozást biztosít.

 

A menyasszony részére rendelkezésre áll egy (zárható) helyiség, ahol zavartalanul át tud öltözni és értékeit biztonságban tudja.  

 

Az esküvői menü módosítható, kérjük írásban jelezzék a változtatást. A végleges létszámot legkésőbb az esküvő előtt egy héttel meg kell adni, és a menü is addig módosítható, utána már a meg nem érkezett vendégekre is teljes árat számolunk fel.  

 

A tálon érintetlenül maradt húsokat minden esetben külön gyűjtjük, és az éjféli menüvel együtt visszatálaljuk. A megmaradt ételeket el lehet csomagolni, kérjük dobozokról gondoskodni szíveskedjenek. Amennyiben az edényeinkben viszik el az ételt kérjük mindent részünkre visszajuttatni szíveskedjenek. Lehetőség szerint hajnalban kérjük az ételek sütemények elszállítását, de megbeszélés szerint másnap is vissza lehet jönni érte.

 

Hajnali 04.00 óra után (abban az esetben, ha még szól a zene) a terembérleti díj minden megkezdett óra után 30.000 Ft. A pakolási idő nem számít bele.

 

A polgári szabadtéri szertartásra is lehetőség van amely egy külön szolgáltatás: Érdeklődni lehet: Pékné Nyirő Anitánál : 06/70/9303-448.  Szabadtéri esküvő helyszíne a tó környéke, eső esetén a rendezvényterem.  

 

Limonádéspultot is biztosítunk igény esetén, melynek ára: 120 főig 45.000 Ft, 120 fő felett 55.000 Ft. A szertartás előtt és után kínáljuk a limonádét, vizet és hozott pogácsát. 

 

Szálláslehetőségünk nincs a helyszínen. Személyszállításra tudunk külön vállalkozót ajánlani.

 

Az esküvő megrendelésekor 100.000 Ft foglalót kérünk ezzel válik véglegessé a megrendelés. Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszaadni. 

 

Az esküvő elszámolása a rendezvényt követő hétfői nap délutánján előzetesen megbeszélt időpontban.

 

Bármilyen kérdés esetén állunk a pár rendelkezésére.

NE FELEJTSÉK EL MIHAMARABB A POLGÁRI SZERTARTÁST LEFOGLALNI.

Kérjük a megbeszéléseket úgy időzíteni, hogy hétköznap reggel 8-16 óráig beleférjen.

 

Nomádia, 2019. 08.01.