Amire választ várnak

 

„Tanum legyen a Föld, az éj s a tenger,

a sok madár, a Hold s minden ember,

Neked adom a szívemet, senki másnak,

mellé pedig az életem ráadásnak „  

(Johann Wolfgang von Goethe)


A Megrendelő által szervezett esküvő helyszínét és vendéglátását a megbízott cég biztosítja a Nomádia Rendezvényparkban 100 főtől:

Megbízott: Baumidex Kft. /Nomádia Park, 8400 Ajka, Ipari Park Északi Szektor 3/1. Telefonszám: +36 30 409 1315, +36 70 930 3464, Email: nomadiapark@gmail.com , Bolláné Pék Bernadett, parkvezető

 

Terembérleti díj: 1.200 Ft/fő.


Gyermekkedvezmény: 0-3 éves korig ingyenes

 

Amire mindenki választ vár:


Az étteremben körasztalos és fésűasztalos elrendezést tudunk biztosítani, létszámtól függően megbeszélés szerint. Az asztalokra fehér terítő kerül. A pár kívánságára az étterem világításához tartozik a ledvilágítás, ami a kiválasztott színre állítva nagyban hozzájárul az esküvő díszítéséhez és hangulatához.

A termet dekorálni az esküvőt megelőző napon ( amennyiben azon a napon nincs rendezvényünk) vagy aznap reggel akár 8 órától lehet. Csak előzetes egyeztetés alapján kezdhető a terem díszítése.

A megrendelő teljes anyagi felelősséggel tartozik a helyszín használata során, a rendezvény időtartama alatt ő és a vendégei által okozott károkért.

Tájékoztatásul írjuk, hogy tűzijáték megrendezésére tekintettel az állatokra gyakorolt negatív hatás és a gyúlékony anyagok közelsége miatt kivételes esetben van lehetőség.      

Süteményt és tortát is be lehet hozni, kérjük a sütemények legyenek felszeletelve és az esküvő napján juttassák el hozzánk. Javasoljuk a sütemények előre dobozolását, így a rendezvény alatt a mi segítségünkkel könnyen lehet a távozó vendégeknek adni. Mi a be nem dobozolt süteményeket megfelelően tároljuk és a vacsora után a megbeszéltek szerint vegyesen tányérokra rakva az asztalokra szolgáljuk fel.

Az esküvő napján a park egész területén tartózkodhatnak látogatók, a külön álló „Táltos teremben” és a „Lovas kiülőben más csoport is kaphat helyet.  Kérjük megértésüket. Gondoskodunk arról, hogy semmi ne zavarja rendezvényt.

Abban az esetben, ha pár az egész parkot kizárólagosan szeretné használni vagy úgy kívánja, hogy senki ne tartózkodjon akár a parkban vagy a Táltos teremben,  parkbérleti ill. terembérleti díjat kell fizetni.

Ingyenes kivilágított parkolót biztosítunk, ahol kb. 40 autó kap helyet és további parkolási lehetőség is van a park területén.

Igény esetén projektort és vetítővásznat tudunk biztosítani. (10.000 Ft/alkalom)

A lakodalom ideje alatt éttermünkben egy külön termet alakítottunk ki gyermekek részére, hiszen célunk, hogy az Ifjú Pár ifjú vendégei számára is olyan környezetet teremtsünk, amely kényelmes és nyugodt szórakozást biztosít.

A menyasszony részére rendelkezésre áll egy (zárható) helyiség, ahol zavartalanul át tud öltözni és értékeit biztonságban tudja.  

Az esküvői menü módosítható, kérjük írásban jelezzék a változtatást. A végleges létszámot legkésőbb az esküvő előtt egy héttel meg kell adni, és a menü is addig módosítható, utána már a meg nem érkezett vendégekre is teljes árat számolunk fel.  

A tálon érintetlenül maradt húsokat minden esetben külön gyűjtjük, és az éjféli menüvel együtt visszatálaljuk. A megmaradt ételeket el lehet csomagolni, kérjük dobozokról gondoskodni szíveskedjenek. Amennyiben az esküvőn megmaradt levest is szeretnék elvinni, kérjük, előre jelezzék.

Hajnali 04.00 óra után (abban az esetben, ha még szól a zene) a terembérleti díj minden megkezdett óra után 25.000 Ft. A pakolási idő nem számít bele.

A polgári szabadtéri szertartásra is lehetőség van amely egy külön szolgáltatás: Érdeklődni lehet: Pékné Nyirő Anitánál : 06/70/9303-448.  Szabadtéri esküvő helyszíne a tó környéke, eső esetén a rendezvényterem.  

Szálláslehetőségünk nincs a helyszínen. Személyszállításra tudunk külön vállalkozót ajánlani.

Az esküvő megrendelésekor 100.000 Ft. foglalót kérünk ezzel válik véglegessé a megrendelés. Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszaadni. 

Az esküvő elszámolása a rendezvényt követő hétfői nap délutánján előzetesen megbeszélt időpontban.