Amire választ várnak

 

„Tanum legyen a Föld, az éj s a tenger,

a sok madár, a Hold s minden ember,

Neked adom a szívemet, senki másnak,

mellé pedig az életem ráadásnak „  

(Johann Wolfgang von Goethe)

 

Rendezvényterem bérleti díj:

120 fő és felette 140.000 Ft    

70 fő - 120 fő között 170.000 Ft

70 fő és alatta fix 270.000 Ft    

 0-3 éves korig ingyenes


Táltos terem bérleti díj: 100.000 Ft

 

A Rendezvényteremben körasztalos és fésűasztalos, a Táltos teremben fésűasztalos elrendezést tudunk biztosítani, létszámtól függően megbeszélés szerint. Az asztalokra fehér terítő kerül. Szalvétát a pár hoz, ellenkező esetben fehér szalvétával terítünk. Egyéb dekoráció nem része a termeknek.

Asztalméretek: Kör: (8 fős, min.6 fő max.9 fős) átmérő: 160 cm (Csak a rendezvényteremben),    Fésűasztal (6 fős) 180x80 cm ami néhány esetben bővíthető 1-1- fős kisasztallal.

A termet dekorálni előzetes egyeztetés alapján, amennyiben előtte nincs semmilyen rendezvény előtte nap pénteken 10 órától 15 óráig lehet. Amennyiben előtte nap is rendezvény van az esküvő napján 10 órától. A dekorációt kérjük velünk egyeztetni. Tilos olyan gyertyát hozni, ami lefolyik vagy csak tartóba lehet kitenni az asztalokra. A függönytartóra tilos tenni bármi dekorációt, nem bírja megtartani. Tilos csillámport vagy apró konfettit szórni az asztalokra. Tilos kezeletlen falapot közvetlen a terítőre tenni. Tilos celluxszal bármit rögzíteni a festett falra. Tilos a teremben buborékfújót használni. Csak a teraszon

A dekoráció leszedése az elszámolás napján hétfőn lehetséges megbeszélt időpontban.

A megrendelő teljes anyagi felelősséggel tartozik a helyszín használata során, a rendezvény időtartama alatt ő és a vendégei által okozott károkért.

Tájékoztatásul írjuk, hogy tűzijáték megrendezésére tekintettel az állatokra gyakorolt negatív hatás és a gyúlékony anyagok közelsége miatt kivételes esetben van lehetőség.      

Süteményt és tortát is be lehet hozni, kérjük a sütemények legyenek felszeletelve és az esküvő napján (megbeszélés esetén előtte nap) juttassák el hozzánk. Kérjük a sütemények előre dobozolását, így a rendezvény alatt a mi segítségünkkel könnyen lehet a távozó vendégeknek adni. Mi a be nem dobozolt süteményeket megfelelően tároljuk és a vacsora után a megbeszéltek szerint vegyesen tányérokra rakva az asztalokra vagy a svédasztalra szolgáljuk fel.

Az esküvő napján a park egész területén tartózkodhatnak látogatók, a „Rendezvényteremben”, a „Táltos teremben” és a „Lovas kiülőben” más csoport is kaphat helyet.  Kérjük megértésüket. Gondoskodunk arról, hogy semmi ne zavarja a rendezvényt.

Abban az esetben, ha pár az egész parkot kizárólagosan szeretné használni vagy úgy kívánja, hogy senki ne tartózkodjon akár a parkban vagy a Táltos teremben, parkbérleti ill. terembérleti díjat kell fizetni.

Ingyenes, megvilágított, zárt (de nem őrzött) parkolót biztosítunk. A lakodalom másnapján 11 óráig kérjük a kocsikat elvinni.

Igény esetén projektort és vetítővásznat tudunk biztosítani. (10.000 Ft/alkalom)

A lakodalom ideje alatt Rendezvénytermünkben egy külön termet alakítottunk ki gyermekek részére, hiszen célunk, hogy az Ifjú Pár ifjú vendégei számára is olyan környezetet teremtsünk, amely kényelmes és nyugodt szórakozást biztosít.

A menyasszony részére rendelkezésre áll egy (zárható) helyiség, ahol zavartalanul át tud öltözni, sminkelni és értékeit biztonságban tudja.  

Az esküvői menü módosítható, kérjük írásban jelezzék a változtatást. A végleges létszámot legkésőbb az esküvő előtt egy héttel meg kell adni, és a menü is addig módosítható, utána már a meg nem érkezett vendégekre is teljes árat számolunk fel. Rendezvénytermünkben 120 fő felett, és Táltos termünkben csak svédasztalt vállalunk, a levest természetesen tálakon az asztalokra kínáljuk.

A tálon érintetlenül maradt húsokat minden esetben külön gyűjtjük, és az éjféli menüvel együtt visszatálaljuk. A megmaradt ételeket el lehet csomagolni, kérjük dobozokról gondoskodni szíveskedjenek. Amennyiben az edényeinkben viszik el az ételt kérjük mindent részünkre visszajuttatni szíveskedjenek. Lehetőség szerint hajnalban kérjük az ételek sütemények elszállítását, de megbeszélés szerint másnap is vissza lehet jönni érte 11-12 óra között.

Hajnali 04.00 óra után (abban az esetben, ha még szól a zene) a terembérleti díj minden megkezdett óra után 40.000 Ft. A pakolási idő nem számít bele.

Polgári szabadtéri szertartásra is van lehetőség, amelyre érdeklődni lehet: Pékné Nyírő Anitánál: 06/70/9303-448 Szabadtéri esküvő helyszíne a tó környéke, eső esetén a terem.  

Limonádéspultot is biztosítunk igény esetén, melynek ára: 47.000 Ft, 120 fő felett 57.000 Ft. A szertartás előtt és után (vacsoráig) kínáljuk korlátlanul a limonádét, vizet és hozott pogácsát. 

Szálláslehetőségünk nincs a helyszínen. Személyszállításra tudunk külön vállalkozót ajánlani.

Az esküvő megrendelésekor 100.000 Ft foglalót kérünk ezzel válik véglegessé a megrendelés.

Az esküvő elszámolása a rendezvényt követő hétfői nap történik előzetesen megbeszélt időpontban. Bármilyen kérdés esetén állunk a pár rendelkezésére.

NE FELEJTSÉK EL MIHAMARABB A POLGÁRI SZERTARTÁST LEFOGLALNI.

Esküvői megbeszélések időpontja hétköznap 8-16 óráig!!! Egyéb időpontban 10.000 Ft/óra díjat kell fizetni, amit az esküvő költségéhez adunk hozzá. 

Nomádia Park Ajka, 2022