Szolgáltatások

 

 

Futószáras oktatás

 

 

Kezdő lovasok első találkozása a lóval, itt megtanulhatják az alapokat és a helyes ülést.

3-7 éves korig a futószárazazásé a főszerep. Játékos módon fejlesztjük ügyességet, figyelmet.

Megtanítjuk a kicsiket a következetességre, az állatok tiszteletének fontosságára, sőt a lovak segítségével olyan dolgokat is elérhetünk a gyerekeknél, mely a mai rohanó modern világban lehetetlennek tűnik. Tornáztatjuk az izmokat fejlesztjük a mozgást és játékos feladatokkal szerettetjük meg e remek hobbit.

7 éves kortól a futószárazás már csak bevezető szerepet tölt be, ettől a kortól képesek vagyunk a ló irányítására, döntések meghozatalára.

Felnőtt korban a futószárazásra csak az első pár alkalommal van szükség, amíg a lovas nem tudja magabiztosan irányítani a lovat és amíg biztonságosan nem ül meg a hátán.

Mindezek elsajátítás után ajánlott az osztályban való lovaglás megkezdése.

 

Tereplovaglás

 

Gyakorlott lovasok számára remek kikapcsolódás a természetben

Gyerekek és felnőttek is részesei lehetnek eme csodálatos érzésnek, mikor egy ló hátán járhatják be a környéket. Igazán felemelő érzés, mikor zsúfolt már - már túl modern életünkből kiszabadulva, vágtázó lovunkon élhetjük meg a szabadság, a harmónia és a gondtalanság érzését.

 

Sétalovaglás:

 

Ha szeretné kipróbálni a lovaglást és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodni, akkor a sétalovaglás a megfelelő választás, mivel ehhez a programhoz minimális lovas tudás elég, ezért mindenki számára remek program lehetőség szelíd tapasztalt lovainkon ülve, csak lépésben haladva kirándulhatunk egyet a természetben.

 

Túrázás:

 

Ha szeretne pár napot ló hátán eltölteni olyan emberekkel, akik a lovaglás szeretetében megegyeznek, akkor ez remek kikapcsolódás lehet az ön számára, családias hangulatban indulhatunk útnak kedvenc lovainkon persze a csapat tagjai számára teljesíthető távolságban levő szálláshelyre. A túrát jó hangulatban mindenki igényét kielégítve igyekszünk véghezvinni. Az útvonalat a túrázók közösen válasszák meg.

 

Gyermekséta:

 

Családias környezetben várjuk a lovagolni vagy csak a lovakat megnézni, megérinteni vágyó kisgyermekeket. Fontos számunkra, hogy a következő generáció is időben testközelben érezhesse az állatokat.

Itt lehetőség nyílik arra, hogy a még félénkek megsimogatva, megölelgetve, felbátorodva akár lóra üljenek és oktató segítségével sétáljanak, és megtapasztalják eme csodálatos állat csodálatos mozgása által nyújtott élményt.

 

Bértartás

 

2014-től vannak még vannak üres boxaink

 

Érdeklődni: Nomádia Szabadidőpark és Lovarda (Bér-lotel Kft) 06/30/9564321

 

Fedeles lovarda:

 

A lovarda területén található egy fedeles lovas pálya is melyben ez év minden szakában, időjárástól függetlenül lehet lovagolni.

A fedeles lovarda mérete 25 m x 50 m, melyben egy 20m x 40 m méretű homokos talajú pálya lett kialakítva, amely futószárazásra, ugrásra, díjlovaglásra, osztálylovaglásra egyaránt használható

A pályán akadályok is állíthatók, így a kedvezőtlen időjárás sem veszi el a gyakorlási lehetőséget a díjugratóinktól a díjlovaglást kedvelők számára díjlovagló négyszög is kialakítható.

Fedeles lovardánk versenyek lebonyolítására is alkalmas.

 

Lovas pályák

 

A lovarda rendelkezik 3 homokos pályával, 1 fedeles pályával és egy futtató körkarámmal

Pályáinkon számos ugró akadály található, melyek díjugrató verseny rendezésére is alkalmasak

A díjlovaglást kedvelők számára díjlovagló négyszög kialakítására is lehetőség van.

 

Osztálylovaglás:

 

Haladó lovasok osztályóra keretében sajátítják el a lovaglás fortélyait és felkészülnek a tereplovaglásra a foglalkozás több fős csoportokban zajlik. Az oktató vagy lovon ülve az élen halad és vezeti a többieket vagy a földről irányít.

A gyakorlatok, a precízebb jeladások és a lehető legbiztosabb ülés elsajátítására irányul.

 

Magánóra:

 

Intenzív, személyre szabott képzés szakképzett edző segítségével haladó illetve gyakorlott lovasoknak ajánlott lovaglási forma.

Az edző kizárólag egy lovassal foglalkozik így nagyobb hatásfokkal javíthatók a hibák és fejleszthető a lovaglási tudás szint.

A magánóra ajánlott mindazoknak, akik a lovaglást magasabb szinten szándékoznak űzni. Az idomítás a díjlovaglás és a díjugratás alapjainak megismerésére itt nyílik lehetőség.

A lovakat nem csak lovagolni kell megtanulni hanem megérteni is. Amíg nem látunk a lovak lelkébe, nem lehetünk igazán jó lovasok. Az egyéni foglalkozások egyre közelebb vezetnek minket a lovak megértéséhez.

 

Bejelentkezés Novák Rékánál: 06/70/377-1486

 

FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksRSS Feed

Ok kártya

Sobri park

Lovaink

© 2012 Nomádia szabadidőpark Ajka.